Fietspuzzeltocht

Datum/Tijd
Data - 01-09-2018
10:30

Locatie
De Schakel


Zaterdag 10.30 uur :

Bijna iedereen in Acquoy heeft mooie herinneringen aan de fietspuzzeltochten en wandelingen tijdens ons Pinksterfeestweekend! Goede reden om deze traditie weer in het leven te roepen en zeker om het activiteitenseizoen mee te openen!

Kees Verhaar heeft een mooie fietstocht uitgezet over rustige wegen en fietspaden, kronkelend rond de Linge, met onderweg vragen voor jong én oud. Er zijn twee afstanden : 20 km en 25 km met een koek en zopie stop na 14 km.
Het vertrekpunt is bij de Schakel en daar komen we allemaal ook weer terug voor verschillende soorten pizza’s uit de Foodtruck van Jolanda en André. Koen en Riet zorgen vanuit de Schakel voor ijs toe en natuurlijk kan iedereen bij hen terecht om een drankje te bestellen.

Opgeven (aantal personen, leeftijd en afstand 20 km of 25 km ) vóór 27 augustus via info@kooisedorpsraad.nl of bij Monique op 680505.
Alleen inwoners van Acquoy kunnen deelnemen, Koek en zopie, pizza en ijs is gratis voor deelnemers aan de fietspuzzeltocht. Consumpties voor eigen rekening.