Nieuwsbrief nummer 3 – 3 augustus 2018

Beste inwoners van Acquoy,

Trots presenteert de Dorpsraad de eerste Kooise Huiskamer activiteitenkalender waarbij geprobeerd is aan ieders wensen tegemoet te komen. Voor nieuwe ideeën staan we altijd open dus laat jullie horen en vind je favoriete activiteit terug op de kalender van 2019!

Op de website www.kooisedorpsraad.nl zal de kalender regelmatig bijgewerkt worden wat betreft het opgeven voor de verschillende activiteiten. Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van de Dorpsraad en Acquoy meld je dan zeker aan op de welkomstpagina! We streven ernaar bomen te sparen door in de toekomst zo weinig mogelijk papier huis aan huis te verspreiden uitgezonderd voor de inwoners die niet over internet beschikken. Voor vragen of opgeven voor een activiteit kan er altijd gebeld worden naar Monique op 680505.

Op de website staan foto’s van de reeds geplaatste AED bij de Schakel. Kathinka en Gerard zijn druk bezig met het opstarten van cursussen hiervoor en het inrichten van de AED Alarmerings App. Aanmelden hiervoor, zéker graag door inwoners die de AED reeds kunnen bedienen, kan via info@kooisedorpsraad.nl.

Een prachtig nieuw informatiebord ter vervanging van het versleten houten bord naast de glasbak is besteld en wordt waarschijnlijk nog deze maand geplaatst. Natuurlijk zal ook de activiteitenkalender hier komen te hangen. Wil je iets ophangen ter kennisname voor de inwoners van Acquoy dan kan je dit aangeven via info@kooisedorpsraad.nl en maken we een ‘sleutelafspraak’.

De AED, het informatiebord en de activiteitenkalender zijn op dit moment de hoogtepunten maar er zullen steeds meer lopende projecten te vinden zijn op www.kooisedorpsraad.nl. Nog een reden om je in te schrijven en niets te missen in Acquoy!

Veel plezier, tot 1 september en met Kooise groet,

Lia Bullee, Leo de Graaf, Jisk Drijver, Kathinka de Jongh, Monique Daam