AED avond 25 oktober om 20:00 uur in de Schakel

Datum/Tijd
Data - 21-10-2018


REMINDER:

Afgelopen week zijn de mensen, die zich als AED-hulpverlener aangemeld hebben, uitgenodigd om a.s donderdag 25 oktober om 20.00 uur in gebouw de Schakel bijeen te komen. Ook de mensen, die zich nog niet aangemeld hebben en dus niet persoonlijk zijn uitgenodigd, zijn van uiteraard harte welkom deze avond bij te wonen.

Zie onderstaande uitnodiging:

Beste ( toekomstige) AED-ers,
Fijn dat jullie je allemaal opgegeven hebben voor onze AED-groep in Acquoy. Graag willen wij jullie uitnodigen om een avond bij elkaar te komen.

Deze avond is gepland op donderdag 25 oktober om 20.00 uur in gebouw de Schakel. Met deze avond willen we graag, dat iedereen elkaar beter leert kennen voor in geval van nood en om informatie uit te wisselen betreft de registratie voor de AED-er. Ook horen we graag jullie ideeën en ervaringen over reanimatie, werken met een AED. Of jullie willen meedenken, hoe de werkgroep vorm te gaan geven?

En we willen deze avond inventariseren aan welke cursus, basis of herhaling behoefte is en of het handig is om dit gezamenlijk te organiseren. Graag reactie of je wel of niet aanwezig kunt zijn of mochten er nog vragen zijn rondom deze avond, dan graag een mail of belletje.

Hopelijk tot dan,
Groetjes

Gerard de Bruijn, 0623175345

Kathinka de Jongh, 0621202831